Apie mus

Pagrindinės veiklos sritys:

• Gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų griovimo, ardymo, statybos ir montavimo, stogų įrengimo, apdailos darbai.

• Teritorijų tvarkymas po statybų ir gėrbūvio darbai.

• Statybinių atliekų/laužo išvežimas.

• Statybinės technikos nuoma;

• Hidraulinių žarnų gamyba;

• Biokuro gamyba.

• Spalvotųjų ir juodųjų metalų laužo ir atliekų supirkimas, tvarkymas, sandėliavimas ir eksportavimas;

• Eksploatuoti netinkamų transporto priemonių (ENTP) priėmimas, ardymas ir sunaikinimo pažymos išdavimas.

Šiuo metu bendrovė sėkmingai, kokybiškai ir patikimai atlieka įvairių apimčių griovimo bei statybos darbus, pasitelkiant moderniausią statybinę techniką.

Įmonė teikia statybinės technikos – mini ekskavatoriaus BOBCAT , mini ekskavatoriaus (3 tonų), mini ekskavatoriaus (8 tonų), CAT teleskopinio krautuvo, CAT vikšrinio ekskavatoriaus (21 tonos), CAT ratinio ekskavatoriaus, traktoriaus BELARUS, savivarčių tralų nuomos paslaugas visoje Lietuvoje.

Atlieka visus žemės kasimo, lyginimo ir perstūmimo darbus. Sunkiasvore technika veža juodžemį, smėlį, žvyrą, skaldą ir kt.

UAB „Arunta ir Ko“ iškerta ir išvalo medžiais ir krūmais apžėlusius laukus, griovius, pakeles ir pamiškes, teikia medienos smulkinimo paslaugas. Susidariusias kitimo atliekas išsiveža savo transportu. Darbus atlieka greitai ir kokybiškai.

Įmonė gamina, remontuoja ir parduoda hidraulines žarnas.

Dirbame su įvairiomis įmonėmis ir individualiais užsakovais.

UAB „Arunta ir Ko“, įsidiegė kokybės reikalavimus, apibrėžtus ISO 9001:2008/LST EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2004/LST EN ISO 14001:2005 ir BS OHSAS 18001:2007/LST 1977:2008 standartus.

ISO 9001 standarto reikalavimų įdiegimas ir sertifikato gavimas garantuoja, kad įmonėje efektyviai veikia įdiegta kokybės vadybos sistema.

ISO 14001 – pagrindinis aplinkos vadybos sistemos standartas. ISO 14001:2005 standartu pažymima, kad UAB „Arunta ir Ko“ turi sistemingą ir nuoseklią sistemą, gerinančią aplinkosauginį veiksmingumą, taupomi ištekliai ir griežtai laikomasi aplinkos apsaugos teisės aktų.

Sertfikatu BSO HSAS 18001:2007/LST 1977:2008 pažymima, kad įmonė atitinka darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimus.

Šių standartų įdiegimas bei laikymasis įmonėje UAB „Arunta ir Ko“ klientams suteiks papildomos naudos bei kokybės užtikrinimo garantijų.